Träningsvärk!

kick n boxÅh herre gud säger jag bara! Vilken träningsvärk jag har i precis HELA ryggen. Det är riktigt fånligt faktiskt. Jag trodde jag var hyfsat vältränad med det är jag ju tydligen inte.

Igår så testade jag kick n’ box på gymmet för första gången i hela mitt liv. Jag har inte vågat testa innan för jag har inte riktigt vetat vad det var, och jag var helt enkelt rädd. Men så träffade jag en kompis kompis på gymmet igår som brukar köra klassen så hon övertygade mig om att gå.

Vi hade verkligen så roligt men fy för tusan, detta måste vara det absolut jobbigaste jag någonsin har gjort! Det var inte som vanlig boxning när man slår på varandra utan man slår på mitsar och sparkar på stora kuddar istället. Sjukt roligt men det är verkligen superjobbigt.

Jag var helt slut i mina armar, axlar och ben när jag gick hem så jag trodde jag skulle få en massa träningsvärk där. Men jag värst är det helt klart i ryggen, känner av muskler som jag inte ens visste jag hade. Känner en del i rumpan också och i magen – kommer helt klart att göra detta igen. Måste bara kunna röra mig igen till dess 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s